E-KURSER

E-KURSER I OLIKA ÄMNEN

BETALNING


Eftersom det är digitala produkter med direktleverans så går köpet inte att ångra när det är genomfört.


Via knappen vid varje produkt dirigeras du till STRIPE och kan välja på olia betalningsmetoder. Direkt efter genomförd betalning får du ett mail med det som ingår i respektive produkt. 


Det går bra att betala med de olika betallösningarna som finns via Stripe, men det går också bra att betala med bankgiro eller swish om du önskar det, men observera att om du väljer det så krävs en manuell hantering av mig, så jag kan inte lova att du får länken samma dag, men jag ordnar det så fort jag har tillgång till en dator. Du behöver då ange vilken av produkterna du önskar köpa.


Bankgiro: 665-6458

Swish: 1234 675 195


Genom att genomföra ett köp så förbinder du dig att inte dela med dig av MP3 filer, inloggningsuppgifter eller delar av innehållet till någon annan. 

E-KURS LÄR DIG KNYTA DIN EGEN MALA


Du får ett dokument med beskrivning och fotografier på varje steg av processen samt en demovideo på hela processen. Du kan ladda ner dokumentet men inte filmen, men du har tillgång till den så länge den ligger kvar, vilket innebär på obestämd framtid. Men har du sett den ska du kunna klara dig fint med bara fotografierna i dokumentet om den inte längre finns tillgänglig någon gång i framtiden.


I dokumentet har jag också skrivit förslag på hur du kan meditera med din mala.


I och med att du genomför köpet förbinder du dig att inte dela med dig av den här produkten till någon annan, helt eller delvis.