DIGITALA PRODUKTER

För dig som är nyfiken på att prova på mina inspelningar bjuder jag på en meditation. Det är bara att klicka på Gratis Prova-på symbolen. Det är en METTA meditation där du sprider ut kärleksfull medkänsla i meditationen och hjälper till att sprida kärlek i vår värld. 

DIGITALA PRODUKTER

BETALNING


Eftersom det är digitala produkter med direktleverans så går köpet inte att ångra när det är genomfört.


Via knappen vid varje produkt dirigeras du till STRIPE och kan välja på olia betalningsmetoder. Direkt efter genomförd betalning får du ett mail med det som ingår i respektive produkt. Meditationerna är på MP3 fil som du kan ladda ner och de flesta har ett tillhörande dokument med mer information kring produkten.


Det går bra att betala med de olika betallösningarna som finns via Stripe, men det går också bra att betala med bankgiro eller swish om du önskar det, men observera att om du väljer det så krävs en manuell hantering av mig, så jag kan inte lova att du får länken samma dag, men jag ordnar det så fort jag har tillgång till en dator. Du behöver då ange vilken av produkterna du önskar köpa.


Bankgiro: 665-6458

Swish: 1234 675 195


Genom att genomföra ett köp så förbinder du dig att inte dela med dig av MP3 filer, inloggningsuppgifter eller delar av innehållet till någon annan. 

VILL DU YOGA & MEDITERA NÄR OCH DÄR DET PASSAR DIG?


Min ONLINEYOGA finns att köpa i två olika längder. I onlineyogan ingår också WOHAPI YOGA. Du kan läsa mer om båda varianterna genom att följa länkarna eller navigera dig bland flikarna.


Under MEDITATION hittar du meditationer på MP3 som går att köpa styckvis. 


Drömmer du om mer pengar och att kunna manifestera in överflöd in i ditt liv kan du utforska mina digitala verktyg för  MANIFESTATION

Lär dig hemma med en DIGITAL KURS

PERSONLIG PRODUKT

Önskar du en personligt inläst meditation utifrån det just du vill jobba med eller för något specifikt ändamål för en särskild målgrupp, så går det bra att beställa en sådan för 999 kr. Då kan du själv se över manus och önska ändringar före jag läser in den, så att den blir skräddarsydd. Det går också bra att lägga till sublima budskap med din egen röst för att förstärka kommunikationen med ditt undermedvetna. 


Om du har något specifikt du önskar jobba med energimässigt går det också bra att beställa personligt inspelade filmklipp med energimedicinövningar för samma pris. Då guidar jag dig i övningar som passar för just det du behöver jobba på.


Kontakta mig på annika@annikawallinsyoga.se om du vill bolla din idé.