OM MIG

"That music that you hear inside of you urging you to take risks and follow your dreams is your intuitive connection to the purpose in your heart since birth. Be enthusiastic about all that you do. Have that passion with the awareness that the word enthusiasm literally means "the God (Enthos) within (iasm)". Don´t die with your music still in you".

Dr. Wayne W. Dyer

Förutom soundhealer, yogalärare/yogaterapeut och Reikimaster så är jag också Folkhälsovetare med inriktning mot hälsopsykologi, plus en del andra utbildningar. Jag har ett ben i andligheten och ett ben i vetenskapen och jag blir så lycklig när jag hittar vetenskapliga förklaringar på allt det där som jag känner. Jag har ett brinnande intresse för ljud och vibrationernas påverkan på våra kroppar. Instrumenten som kommit i min ägo genom åren är många och helt fantastiska. Så med min längtan efter att förena vetenskapen med andligheten och min kärlek till ljudets magi så går jag 2023-2024 en 14 månaders utbildning i soundhealing där delar av den är vetenskaps baserad. 


Jag är inte shaman, men till viss del vandrar jag naturligt den shamanska vägen genom livet, vilket reflekteras i delar av det jag gör.


Min drivkraft ligger i att hela tiden utveckla mig själv och höja mina egna frekvenser för att på så sätt öka möjligheten att kunna hålla mitt eget ljus (även när det stormar) och bidra med att hålla ljuset som behövs för att vi ska kunna skapa en annan värld än den vi just nu lever i. Men också i att hjälpa andra att stråla sitt ljus ut i världen, för världen behöver verkligen vårt ljus nu! Du behöver inte jobba med något särskilt för att vara ljusarbetare, du behöver bara höja din egen frekvens och stråla ditt unika ljus. Jag älskar att hjälpa andra göra det och när jag ser deltagarna resa sig efter passet med ett lyckligt avslappnat leende på läpparna efter att ha sett dem kliva in stressade och med spända axlar en och en halv timme tidigare värmer det så gott i hjärtat. Det är den bästa "makeover" du kan göra, alla blir så vackra när det inre ljuset aktiveras. Min största belöning är när deltagare säger att det här är den bästa stunden på hela veckan.


Om jag inte sitter och skapar nytt material till mina kära kunder, är på yogamattan eller i skogen, så sitter jag oftast med näsan i en bok eller lyssnar på en föreläsning som på något sätt utvecklar mig eller min kunskap inom mina intresseområden som till exempel personlig utveckling, kvantfysik, yoga, soundhealing, energimedicin, taoism, kinesisk medicin, den feminina kraften m.fl.


Min filosofi har alltid varit att jag är en ständig elev som förmedlar av det jag hittills lärt mig. Yogan och de andra områdena är enormt stora områden och jag kommer alltid att vara en elev. Jag vill inte ge några svar, utan förmedla att var och en har svaren inom sig och jag försöker istället peka ut riktningen så att mina deltagare själv kan hitta dem - och den riktningen är ALLTID inåt. Den röda tråden i mina yogalektioner är att uppleva det innevarande ögonblicket, att hitta in i att känna sig själv inifrån, skala av lager efter lager av stagnerad energi som blockerar den inre glöden och att alltid alltid lyssna till den inre guidningen i första hand och till mig i andra hand. 

ATT KOMMA HEM TILL SIG SJÄLV!

YOGA

 is the journey

of the self,

through the self,

to the SELF

The Bhagvad Gita


Ett axplock av mina utbildningar:

 

 • Pågende utbildning (14 månader) forskningsbaserad Sacred Sound Healing Certificate training
 • Filosofie Magister i Folkhälsovetenskap med inriktning mot hälsopsykologi
 • The healing power of sound steg 1-3
 • Sensing Yoga
 • Yinyoga
 • Yoga Nidra
 • Lärare och terapeut i Medi Yoga (Medicinsk yoga)
 • Lärare i Holi yoga
 • Instruktör i Röstyoga
 • Hormonyogaterapeut enl. Dinah Rodrigues
 • Reiki Grand Master/lärare
 • Shandithimassör
 • Svensk klassisk massage
 • Shandithikinesiolog
 • Lösningsfokuserad samtalsmetodik
 • Basal Kroppskännedom
 • Plus mängder av andra utbildningar i olika ämnen

Röster om mig:

 

"Hela ditt väsen andades givmildhet, nyfikenhet och djup öppenhet. Att möta människor som är öppna och villiga att dela med sig, både av och ur sin livsbrunn är stort och det är min upplevelse av just vårat möte, så tack till dig. Det ska bli så roligt, intressant, givande att fortsätta mötas, växa tillsammans och var för sig under utbildningen. Annika, tack igen till dig, du är en vacker människa med öppenhet som berörde".

//Stella Stefansdottir

 

"Jag får passa på att tacka för senast det var helt underbart att få "släppa loss" och vilken musik!!! Jag vet att det var flera som tyckte det var jättebra!!! Jag hoppas att du kommer flera gånger och vilken personlighet du hade, tackar".

//Anja

 

"Jag blir alltid så extra glad och energipåfylld när jag pratar med dig; du förmedlar massor av positiv energi bara genom RÖSTEN! :-) Det är en gåva att ha den egenskapen, att man kan sprida positiv energi bara genom att VARA!"

//Ewa Nilsson Lewa & Lära

 

"Känner mig härligt harmonisk, spirituell, sensuell, balanserd, lycklig, nyfiken, pigg och snabbtänkt efter söndagens yogakväll. Tack Annika!"

//Ann-Louise Magnusson