BIOFOTON

BIOFOTONER - LIVETS LJUS!

Människan absorberar solljus och omvandlar det till cellenergi - utan ljus inget liv! Den här energin heter fotoner och när den kommer in i vårt biologiska system heter den biofotoner. Man utgår från att dessa biofotoner tar hand om kommunikationen mellan och inom cellerna.


Med den livsstil de flesta av oss lever idag avger vi stora mängder biofotoner, men forskningen har lyckats binda fotoner till glas.


Företaget Licht des Lebens i Tyskland har tagit fram fina produkter som avger fotoner som din kropp kan ta upp och jag är stolt återförsäljare. De fungerar lite som att du stoppar i kontakten och laddar din mobil, men istället blir din kropp laddad med härliga biofotoner.

När jag själv kom i kontakt med produkterna första gången kände jag samma känsla tränga in i min kropp som när jag får healing. Sedan dess är produkterna ett dagligt inslag i mitt liv och jag är ständigt påfylld.


Tyget är superhärligt och att bädda in sig i en filt i soffan blir som att krypa in i en healing kokong.

På grund av ändrade transportkostnader mellan länder går det inte längre att beställa direkt från företaget utan det måste gå via mig och porto tillkommer med 29 euro plus eventuellt porto inom Sverige om du inte kan hämta. Den svenska hemsidan ligger fortfarnade uppe så du kan titta på produkterna och se det ungefärliga priset, men Tyskland har 19% moms och jag behöver ta ut 25%.