WOHAPI YOGA

Skulle du vilja....


Uppleva mer glädje och magi i ditt liv?

Uppleva mer sinnlighet och passion?

Utstråla din unika inre skönhet?


Få mer kontakt med din kvinnliga urkraft?

Få mer kontakt med din kreativitet och skaparkraft?

Få mer flöde i din vardag?


Få en bättre relation med dig själv - den viktigaste relationen i ditt liv?

Förbättra kontakten med din kropp?

Känna den heligt feminina energin flöda genom dig?


Kliva in i din fulla potential och låta ditt ljus stråla och därmed kunna hjälpa andra att stråla sitt ljus?

Hjälpa till att skapa balans mellan det feminina och det maskulina?

WOHAPI YOGAWOHAPI YOGA är en resa hem till dig själv och din egen kvinnliga urkraft och ditt kreativa flöde som du hämtar i din livmoder (oavsett om hon finns kvar fysiskt eller inte så finns hon alltid kvar energimässigt) och strålar ut i världen via ditt hjärta.


WOHAPI YOGA föddes när jag själv började uppleva ett subtilt flöde mellan min livmoder och mitt hjärta. När jag väl uppmärksammat det här flödet började mitt andliga team att guida mig till mer information. Jag kunde fundera på något och gå till bokhyllan och plocka fram en bok och slå upp en sida och så stod det där och bekräftade mina tankar.


Jag började plocka ihop yogaövningar till en lugn och inkännande yoga med fokus på livmoder, hjärta och tallkottkörtel och det subtila flödet däremellan, även om den också jobbar på mycket annat. Yoga är alltid yoga med alla sina holistiska fördelar för balans och energiflöde.


Namnet WOHAPI står för Womb - Heart - Pineal gland och är varumärkesskyddat. WOHAPI är en mix med övningar eller inspiration från bland annat olika mjuka yogaformer, taoism och energimedicin. Du väljer ut det som passar dig och yogar eller mediterar när du har tid.


Det ger dig frihet - inga tider att passa och tillgång till materialet dygnet runt.


WOHAPI blev en lösenordsbaserad webbsida där du enkelt kan navigera dig fram till det du vill göra och lägger du en genväg på hemskärmen på telefonen blir det som en app om du vill lyssna från telefonen. Det finns övningar för gånger när du har tio minuter över eller när du har ett par timmar att spendera. Det finns övningar för alla.


Vi lever i en tid där den maskulina energin (OBS! jag pratar energi och inte kön) totalt har löpt amok, allt ska gå fortare, vi ska uppleva mer, konsumera mer, resa mer, jobba mer, hinna mer och ekorrhjulet snurrar fortare och fortare och allt fler kraschar in i den berömda väggen. Vi har helt tappat bort balansen och det som den feminina energin representerar värderas inte lika högt, så många glömmer bort konsten att lyssna på intuitionen, vi hinner inte med att vila och upplever sällan naturen, stillheten och magin i livet.


När vi överkonsumerar stresshormoner under lång tid blir vi beroende och det känns plötsligt obehagligt med stillheten, naturen känns inte bekväm och om hjärnan inte bombarderas av intryck har vi plötsligt tråkigt. En skrämmande biverkning av överkonsumtion av stresshormoner är egoism och vi fastnar i ett kortsiktigt jag-tänkande istället för vi-tänkande.


All förändring börjar med dig själv!


Om du vill se en värld där det feminina och maskulina hittar tillbaka till balans behöver du börja hos dig själv. Allt vi möter i det yttre är en spegling av vårt inre, så om du hittar in i din balans och vågar kliva in i ditt ljus och din feminina urkraft kommer du också att bli bemött annorlunda. Vi kan stånga oss blodiga för en mer jämlik värld, men vi kommer inte att se den förrän vi själva står i vår kraft och balanserar den feminina och maskulina energin inom oss själva.


Världen behöver fler kvinnor som står i sin heligt feminina kraft istället för i en maskulin kraft som har löpt amok. Då kan den maskulina kraften stillas och hitta tillbaka till en balans där den heligt feminina energin möter den heligt maskulina. Då kan vi skapa en ny värld där alla är lika mycket värda, där vi tänker framåt och inte överkonsumerar Moder Jords resurser och där det är tillåtet med olika åsikter, olika hudfärger, olika sexuella läggningar och olika religioner. En värld där alla kan få stråla sitt eget unika ljus fullt ut. En värld i balans!


Att hitta tillbaka till en balans mellan den feminina och den maskulina energin är så klart lika viktigt oavsett om du är kvinna eller man, men eftersom WOHAPIhar sin grund i livmoderns energi vänder konceptet sig till kvinnor.


Jag hoppas såklart att jag får möta just dig inne på hemsidan men ingen yoga passar alla. WOHAPI passar dig inte om du vill ha en mer fysiskt krävande yoga. Den passar inte för dig som vill yoga efter en video. Men du kommer närmre dig själv när du blundar och jag kan gå djupare in i och förmedla en annan känsla med rösten om jag bara spelar in ljud, så jag har valt att bara ha ljudfiler och beskrivning på passen i dokument. WOHAPI passar dig inte om du känner dig obekväm med att jag använder ord som att fokusera på din klitoris eller knipa med ditt underliv eller uppmanar dig att cirkla runt dina bröst. En stor del i WOHAPI ligger också i förankringen djupt ner till Moder Jords kärna och upp till Centralsolen, så det behöver du också känna dig bekväm med för att trivas.


Du kan se en presentationsfilm här (all infromation ligger på den här webbsidan så du kommer att länkas tillbaka hit om du söker på wohapiyoga.se som visas i filmen)...


Det finns tre olika WOHAPI sidor och det går att använda friskvårdsbidrag till WOHAPI YOGA GRUND och WOHAPI YOGA VIKT om du får ett sånt från din arbetsgivare. Det går däremot inte att använda till WOHAPI YOGA MANIFESTATION då den har en lite annan inriktning. Läs mer om friskvård>>


Feel the rytm in your womb

Feel it in your heart

Between them flows a sacred path

you can not tear apart


When you walk that sacred path

your femenine power will grow

and when you pass it through your heart

your creative energy will flow


Your heart then shine it bright and wide

and your heart will show

all the steps that you should take

for your soul to grow

Annika Wallin

Rapport från en testperson


Hon jobbar inom försäljning och finner det extra utmanande med herrar i övre medelåldern med mycket pondus i försäljningsförhandlingarna. Hon fick testköra det allra första Wohapipasset som jag bara spelade in som ett test för att se om det var något att fortsätta med. Det var dessutom det allra första yogapasset jag spelade in över huvud taget, så kvaliteten hade klar förbättringspotential.


Det viktigaste resultatet var ju så klart att hon själv mådde så bra, men ett oväntat resultat efter en kort tids utövande blev att de här herrarna, som hon tidigare funnit så utmanande att förhandla, med smälte som smör och var plötsligt så väldigt medgörliga och hennes försäljningssiffror ökade under testperioden. Dessutom märkte hon tydlig skillnad på hur hennes man plötsligt blev mycket mer kärvänlig, vilket i och för sig inte var ett oväntat resultat.


Så här påtagliga skillnader i vardagen kan det bli när man förändrar sina egna energier bara för att själv må bättre.

ATT ANVÄNDA FRISKVÅRDSBIDRAG

Om du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare så är webbaserad yoga och meditation friskvårdsberättigat.


Om du inte har Epassi och kvittot från webbshopen inte duger som kvitto att lämna in till din arbetsgivare så maila mig på annika@annikawallinsyoga.se och ange vilka uppgifter du behöver ha på kvittot så får du ett kvitto på mail.


Om du har Epassi så skriver du Annika Wallins Yoga i sökrutan på deras webbsida och går in på mig som leverantör. Där ligger WOHAPI YOGA GRUND OCH ANNIKAS WEBBYOGA upplagda för onlineköp och beloppet dras då direkt från ditt friskvårdsbidrag.