webbyoga

För dig som är nyfiken på att prova på mina inspelningar bjuder jag på ett yogapass och en meditation. Det är bara att klicka på knapparna bredvid.


Yogapasset är ett helt stående pass med Sensing Yoga och Energimedicin, så du behöver ingen yogamatta. Passet finns på en ljudfil och till den hör ett dokument med beskrivning av övningarna och länkar till filmklipp som du kan titta på om du inte förstår beskrivningen. 


Anledningen att jag har ljudfiler och inte inspelade filmer är att hela min filosofi går ut på att du ska KOMMA HEM TILL DIG SJÄLV! Och det kan du bara göra genom att vända ditt fokus inåt. Finns det en film att titta på är det naturligt att också göra det och försöka göra lika istället för att blunda, vända fokus inåt och lyssna på hur kroppen vill röra sig. Filmen visar ju bara hur min kropp vill röra sig, men vi är alla unika individer och har unika kroppar.


Meditationen är en METTA meditation. Du sprider ut kärleksfull medkänsla i meditationen och hjälper till att sprida kärlek i vår värld. 


För dig som vill yoga och meditera i lugn och ro hemma på tider som passar dig, har jag flera olika varianter på webbaserad yoga.


Det går att använda friskvårdsbidrag till webbyoga och meditation om du får ett sånt från din arbetsgivare. Läs mer>>


ANNIKAS WEBBYOGA

Olika sorters yoga, meditation, djupavslappning, guidad vila och så vidare.

WOHAPI YOGA  handlar om att komma i kontakt med den heligt feminina urkraften genom flödet mellan livmoder, hjärta och tallkottkörtel. Det finns i dagsläget tre olika webbsidor under WOHAPIS paraply och du kan läsa om respektive genom att klicka på knapparna:


WOHAPI YOGA GRUND som är själva fundamentet i WOHAPI:

WOHAPI YOGA MANIFESTATION som handlar om att manifestera överflöd in i ditt liv, men överflöd behöver inte nödvändigtvis handla om pengar:

WOHAPI YOGA VIKT där jag tar dig med på min egen resa ner i vikt, utan några dieter. Det handlar främst om olika energitekniker som jag har lärt mig genom åren:

REIKI YOGA

I min Reikikurs ingår två yogapass där du ger dig själv Reikihealing samtidigt som du är i olika yogapositioner.

ATT ANVÄNDA FRISKVÅRDSBIDRAG

Om du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare så är webbaserad yoga och meditation friskvårdsberättigat. 


Om du inte har Epassi och kvittot från webbshopen inte duger som kvitto att lämna in till din arbetsgivare så maila mig bara på annika@annikawallinsyoga.se och ange vilka uppgifter du behöver ha på kvittot så fixar jag det.


Om du har Epassi så genomför du ett onlineköp på det belopp som aktuell tjänst kostar och om du inte har belopp som täcker hela köpet swishar du resterande på 1234 675 195 Annika Wallins Yoga. Skriv vilken tjänst du är intresserad av om det finns utrymme för det, annars mailar du mig på annika@annikawallinsyoga.se och berättar. Om det går att ange i onlineköpet behöver du inte maila mig, för jag får ett mail från Epassi på genomfört köp.


OBSERVERA! Då det här kräver en manuell hantering från min sida får du inloggningsuppgifter mailade så fort jag sitter vid datorn efter att du har genomfört ditt köp.