Reiki

Reiki

Usui Shiki Ryoho

Helgkurs i klassisk Japansk Reiki
 • Ökad livsenergi
 • Stressreducering
 • Frekvenshöjning
 • Självutveckling
 • Andlig utveckling
 • Ökad energimedvetenhet
 • Healing både av dig själv och andra, på distans och fysiska behandlingar
 • Avslappning av kropp, sinne & ande
 • Lättare att nå meditativa tillstånd
 • Kontakt med kvantfältet
 • Möjlighet att hjälpa andra att må bättre


Reiki är en healingmetod från Japan som är fantastisk för stressreducering. Jag tycker att man först och främst ska gå Reiki för sin egen del. Både för det fantastiska verktyget det är att motverka vardagens stress men också för att det är en metod för andlig utveckling. Steg 1 bygger ditt fundament och din fysiska kropp medan steg 2 tar dig in i djupet av ditt eget sinne. Du läker dig själv och löser upp det som är destruktivt och stärker det som är kreativt. Steg 2 löser upp alla begränsningar i tid och rum och du kan sända healing framåt och bakåt i tiden eller till andra sidan jordklotet om du vill.


Om du har ett arbete där du ger mycket av dig själv är Reiki ett ovärdeligt verktyg för att enkelt fylla på dig själv.


Reiki är livsenergi och genom en initiering blir du återkopplad till den universella källan av livsenergi. Vi tillför inget nytt utan bara påminner ditt energisystem om något som redan finns där. Chakrakanalen rensas och förstärks för att du ska kunna härbärgerar mer energi. Se bild nedan.


Du får också lära dig hur du ger Reiki till andra och sänder Reiki på distans.


Jag initierar dig både i den västerländska tekniken och i den traditionella Japanska initieringen som skaparen Usui själv använde sig av när han initierade. 


Efter att ha provat några olika upplägg på kurser har jag landat i en webbkurs eftersom jag upplever att mina initieringar blir mer kraftfulla på distans än vid fysisk initiering (Det är alltså bara min egen upplevelse. Det är inte generellt så att en distansinitiering på något sätt är bättre än en fysisk initiering). Vi bokar en tid för initiering och du sitter på en stol hemma hos dig och lyssnar på en inspelad meditation medan jag står hemma hos mig och visualiserar att du sitter på stolen jag har framför mig. Studierna gör du själv i egen takt via en webbsida med det omfattande matrialet och du väljer det sätt att använda Reikin på som intresserar dig och lämnar resten. 


Steg 3, Reikimasterkursen håller jag däremot fysisk kurs i. Kontakta mig om du är intresserad.


Läs mer om kursen.Helgkurs i klassisk Japansk Reiki

Om du redan är Reikiinitierad kan du beställa en Reikiboost med Reiju som är den metod som användes för initiering av grundaren själv, alltså den traditionella Japanska metoden. Du bokar en distanshealing och meddelar mig att du istället vill ta emot Reiju, det är samma pris. Du blir påfylld och får en healing samtidigt. Du blir däremot inte initierad bara av att ta emot en Reiju. Traditionellt träffades man över lång tid och tog emot många Reiju tillsammans med andra övningar och blev initierad över tid.