VIKTMINSKNING

HÖSTKAMPANJ!

betala 1.900 kr istället för 2.390 kr

Behöver du ta itu med vikten men är trött på dieter, förbud, vikthets och utseendefixering?


Då har du kommit rätt, för här handlar det inte om att räkna kalorier eller gå på diet, utan om att prata med kroppen på kroppens språk - energi. Vi gör det med hjälp av framför allt enkla tekniker där du håller eller stryker över vissa punkter för att stimulera energiflöden och programmerar det undermedvetna, men också med meditation, yogisk djupavslappning (Yoga Nidra), promenader, aktivering av lymfsystemet och yoga för den som önskar. Energiövningarna är utvalda för att stötta kroppen att naturligt reglera vikten, men är lika bra för stressreglering och din allmänna hälsa långt bortom det här programmets slut.


Maten frågar vi kroppen om den kan smälta genom energitestning, som du får lära dig, och vi tittar på det som hindrar dig att ändra vanor och på vad som energimässigt behöver vara i balans för att du inte ska gå upp igen. På köpet får du fastare hull och vackrare läppar som en ren bonus.


Så ta din motivation att gå ner i vikt som hjälp att också öka hälsa och välbefinnande, även bortom den hälsoeffekten som själva viktminskningen ger. Din kropp kommer att tacka dig!Det här programmet utgår från kvinnokroppen i både guidning och innehåll. Det är ingen quick fix, för det fungerar aldrig i längden, utan det är en process där du långsamt låter kroppen anpassa sig och nya vanor att förankras. Det löper över ett helt år med 44 veckor med innehåll. Resten av veckorna är integreringsveckor, två innbättat och sen sex på slutet för att du ska hinna gå tillbaka och integrera för att mejsla ut din dagliga rutin efter att du inte längre har tillgång till programmet. Du får tillgång till allt material på en gång och väljer själv om du vill jobba med det vecka för vecka, eller om du vill plocka om bland veckorna och bygga ditt eget schema.


Det yttersta målet går förbi viktminskning till att KOMMA HEM TILL DIG SJÄLV och hitta in i en kärlek till alla delarna av det som är du. Målet är att du någonstans på vägen får det där magiska skiftet i energi och glömmer vikten som fokus och bara njuter av att du mår så bra, är friskare, rörligare, mer flödande och kärleksfull till dig själv och att du bara av farten fortsätter att blomma ut mer och mer och stråla ditt unika ljus fullt ut. För när det skiftet kommer har du vänt riktningen på spiralen och med hjälp av lagen om attraktion så drar du till dig mer av sånt härligt du mår bra av och viktminskningen börjar gå av sig själv. Fast du behöver så klart göra övningarna för att det ska hända.


Men observera att det här programmet är viktminskning på kroppens villkor och det innebär att om du har bantat ner dig lägre än vikten som kroppen själv önskar ha, så kan det faktiskt innebära att din vikt regleras uppåt. Det här programmet är långt bortom rådande ideal i västvärlden som har skapats av starka marknadskrafter som vill att vi ska vara missnöjda med oss själva för att vara bättre konsumenter.


Allt du lär dig under det här året är sånt som inte bara påverkar vikten utan din hälsa över lag, så du får med dig en verktygslåda för din hälsa långt bortom det här året är slut - Ja för resten av livet!


Genom året dukar jag upp ett smörgåsbord av olika övningar där du plockar ut det som tilltalar dig och låter resten vara och utifrån det skapar din egen dagliga energirutin som jag hoppas jag ska kunna motivera dig till att fortsätta med resten av livet, eftersom man mår så bra och håller sig frisk.


Som du vet är vikt komplext och anledningarna till varför vi bär det här skyddet är lika många som vi är, så jag kan så klart inte lämna några garantier att just du går ner i vikt - MEN jag kan lova dig att om du gör övningarna så gör du din hälsa en enormt stor tjänst. 


Min vision med det här programmet är inte att bidra till den vikthets och utseendefokusering vi ser i samhället idag, utan att stödja dig om du behöver bli av med kilon för din hälsas skull och för ditt välmående - utifrån kärlek till kroppen så att den naturligt får hitta en balanserad vikt som den mår bra av. Tanken är att din motivation att gå ner i vikt (eller att behålla vikten) hjälper dig att hitta in i övningar som är så sköna och hälsofrämjande att du vill göra dem oavsett resultatet på vikten. För de ÄR hälsofrämjande för HELA dig oavsett vilka synliga resultat det blir, för mitt mål är att du någonstans på vägen neråt med vikten skiftar ditt fokus, för egentligen är det först då du får de bästa resultaten på vikten. Så för att guida dig att ta dig igenom den här paradoxen har jag skapat ett smörgåsbord där du kan plocka ut det som passar dig och få in övningar i vardagen som tar dig HEM TILL DIG SJÄLV! först och främst, ger massor av hälsovinster, kommer att få dig att må bra och förhoppningsvis av bara farten smälter överflödskilon naturligt bort, men det är egentligen inte så intressant längre för du mår så bra.


Allt material har en direkt eller en indirekt effekt på vikten. Då vikten är ett så komplext område och mycket går in i varandra finns även övningar som jobbar på att sänka stress och höja tonen på vagusnerven, eftersom det har en direkt följdeffekt på vikt, men också på hälsa och välmående i stort. Observera att det över huvud taget inte handlar om bantning och dieter, så det kommer du inte att hitta här.


Jag har lovat mig själv att aldrig mer banta, för jag tror att det är skadligare för kroppen att gå ner i vikt och sedan gå upp igen, vilket ju är det sorgliga resultatet av de flesta bantningsprogram. Programmet kom till när jag tog mig i kragen och samla ihop mina kunskaper om energier för att få bort de 13 kilon som smög sig på under Covidåren, vilka  innebar ett ökat stresspåslag med både ekonomisk stress som egenföretagare, men också från ett extraarbete på ett välbesökt utflyktsmål med stressfyllda arbetsdagar under högsäsongerna. Sex månader senare var de nästan borta, trots alldeles för lite motion och alldeles för mycket av dotterns goda bakverk, men med dagligt energiarbete och periodisk fasta. Så eftersom jag har spelat in materialet under min egen viktresa så kommer du att få följa den genom innehållet. Du kommer alltså inte att få möta en lärare som redan är smal, men jag känner mig idag helt övertygad om att jag kommer att hitta in i en vikt som är hälsosam för min kropp och där den vill ligga för att må bra. 


EXEMPEL PÅ INNEHÅLLET: 

 • Aktivera lymfflödet
 • Vagusnervens betydelse och karta så du kan se vart du ligger och många tekniker för att reglera den
 • Många olika energimedicintekniker 
 • E-kursen Lär dig energitesta din mat
 • Tarmhälsans påverkan på din vikt och hälsa och tekniker för att stötta den
 • Aurans betydelse och hur du stärker den
 • Olika sorts Tapping för att programmera om ditt undermedvetna och hur du öppnar vägen in före
 • Tips att vinna över sötsuget
 • Meditationer med olika inriktningar
 • Hitta din Sankalpa (hjärtats intention) och din Vikalpa (det som hindrar dig) genom en föreläsningsfilm och ett medföljande dokument
 • Flera Yoga nidra (yogisk djupavslappning)
 • Andningsövningar och handpositioner (Mudras)
 • Yogapass med olika inriktningar
 • Sublima budskap i både text och ljud
 • Den yogiska synen på övervikt
 • Vad har mjälten och trippelvärmaren för roller när det kommer till vikt?
 • Jordelementet och Rotchakrats roll
 • Rena och fyll på dina chakran
 • Hur spelar högkänslighet in med vikten?
 • Stressreglering
 • Aktivera glädje och den inre healern
 • Spåra dina meridianer
 • Med mera......


Du har tillgång till materialet i ett år.


Eftersom en del av guidningen i materialet ligger i livmoderns kreativa energi är den anpassad för kvinnor. Du behöver däremot inte ha kvar din livmoder fysiskt, för energimässigt finns hon alltid kvar. 


Det digitala programmet går bra att ta som friskvård, jag hjälper dig gärna med kvitto som du kan lämna in. Om du har Epassi kan du leta upp Annika Wallins Yoga där och genomföra köpet i appen eller på deras hemsida.

Genom att genomföra köpet förbinder du dig att inte dela med dig av materialet till någon annan.


Materialet innehåller sublima budskap för viktminskning, i text och ljud på vissa inspelningar. Jag redovisar ALLTID vilka sublima budskap materialet innehåller.


YOGA

is the journey

of the self,

through the self,

to the SELF

The Bhagvad Gita