RYGG & KLANGMASSAGE

En unik healingbehandling med ryggmassage - för kvinnor


Jag erbjuder en taktil oljemassage på ryggen tillsammans med klangskålsmassage och trummassage, som båda går djupt ner i vävnaden. Jag kanaliserar också healing för ditt högsta bästa och jobbar med stämgafflar och min röst. En djupt transformerande upplevelse som får dig ner i djup avslappning och det är så mycket mer än bara en ryggmassage.


I princip alla hamnar i ett alternativt medvetandetillstånd och i det här tillståndet  kan kroppens egen läkningsförmåga jobba bättre. Det ger mig också en möjlighet att jobba med ditt undermedvetna, genom hypnotisk storytelling och metaforer, för att stötta dig i det förändringsarbete du önskar göra.


Jag jobbar i tätt samarbete med både ditt och mitt healingteam, änglar och uppstigna mästare. Observera att det i första hand är en healingbehandling där ryggmassagen är en del av behandlingen, för eftersom jag låter våra guider styra kan jag inte i förväg säga hur lång ryggmassagen är, jag kan hitta en punkt som helt tar över behandlingen och jag ska göra något annat än att massera. 

Målning: Kim Naenfeldt Eklund

En av mina styrkor är att transformera stagnerad energi, så det är en stor del av behandlingen.

När jag gör det rapar jag och det är inget jag på något sätt kan styra över.


Du kan också ha kläderna på och bara ta emot massage från skålarna och trumman om du hellre önskar det. På och bredvid din kropp spelar jag då på klangskålar, vars vibration går djupt ner i kroppens vävnader och jobbar. Jag använder också stämgafflar och min röst. Jag kanaliserar healing för ditt högsta bästa just nu under tiden. Det är en djupt avslappnande upplevelse och många får till sig bilder.


Upplevelsen beskrivs som liknande känsla som vid hypnos, du är så djupt avslappnad att trots att du på ett plan är medveten så är kroppen så avslappnad att du inte orkar röra dig.


Behandlingen är ca 75 minuter men du blir extremt avslappnad av behandlingen, så räkna med att det tar ca 2 timmar från du kommer till du går. Varje behandling är intuitiv så den kan skilja sig från gång till gång beroende på vad jag guidas till.


Observera att jag rapar mycket när jag frigör blockeringar och att lokalen är en källarlokal i ett boendehus, så det kommer att förekomma diverse ljud från att livet pågår i huset och är inget jag kan påverka.


Jag rekommenderar att du undviker alkohol samma dag som behandlingen och helst även dagen före. Planera inte heller in något viktigt dagen efter behandlingen eftersom du kan påverkas om mycket fastsatt energi löses upp.


Mina behandlingar går djupt, så du behöver vara motiverad till att göra en förändring med allt vad det innebär, det kan upplevas jobbigt både under behandlingen och efteråt även om det för de flesta bara är en oerhört djupt avslappnande stund med massor av spännande bilder och sensationer.


Kostnad 999 kr


Skulle det inte finnas någon tid som passar dig får du gärna höra av dig och fråga efter en annan tid. Speciellt efter att yogaterminen är slut den 7 maj kommer jag att vara flexibel över sommaren.


KONTRAINDIKATION: De allra flesta som tar mina behandlingar går väldigt djupt in i ett alternativt tillstånd och många får bilder och kommer tillbaka med de mest fantastiska upplevelserna. MEN, detta innebär att jag inte rekommenderar att du bokar en behandling om du har psykisk ohälsa som relaterar till bilder av olika slag.

ERBJUDANDE! Under juli och augusti får du en gratis distanshealing när du bokar en behandling.

Det går också bra att anmäla dig via mail: annika@annikawallinsyoga.se

Nedan kan du lyssna på en liten presentation: