KALENDARIUM

Kalendarium

Observera att aktiviteterna bara går att boka via bokningssystemet till 24 timmar före start. Hör av dig via mail eller sms om det är kortare tid kvar och du är intresserad att komma. Det går så klart också jättebra att maila mig om du inte vill boka via bokningssystemet på annika@annikawallinsyoga.se


Nu är höstens yogapass bokningsbara.

GRUPPHEALING PÅ DISTANS

Onsdag 31 juli kl. 19 - 19:46

Kampanjpris 111 kr (100 % nöjdgaranti)

Vissa av höstens aktiviteter ligger redan ute, men fler kommer in i kalendariet under augusti.

VARMT VÄLKOMMEN PÅ ÖPPET HUS 25 AUGUSTI kl. 18 - 20


TRUMCIRKEL 3 MÅNDAGAR kl. 18 - 20

26 augusti

2 september

9 september


Klicka på knappen nedan för att läsa mer och se vad tidigare deltagare säger om sin medverkan.

Annikas healing & ljudvibrationer - en magisk guidad ljudresa med metaforer och storytelling

DJUPAVSLAPPNING I GRUPP

med ljudets läkande förmåga tillsammans med min kanaliserade healing tar jag med dig på en oförglömlig guidad resa in i fantasins värld, till en strand bortom bortom, där du kliver in genom den magiska dörren för självutforskande. Kom hem stärkt med uråldrig visdom som du har hämtat hem från ditt eget djup.


449 kr (399 kr för nyhetsbrevsprenumeranter)


Kom och bädda ner dig och vaggas in i djup avslappning och låt dig guidas in i sägnernas väg med min storytelling. Under tiden spelar jag på olika instrument och tonar. Instrumenten som syns ovan är bara en del av min samling.


Mina största styrkor är rösten och min förmåga att transformera stagnationer i ditt system. Men jag är också välutbildad inom ljudets hälsoeffekter.


KONTRAINDIKATIONER: Guidningen tar dig ner i ett transtillstånd och går djupt. Många får bilder och gör resor genom tid och rum och det passar inte alla att göra sådana "resor". Har du psykiska besvär som kan påverkas negativt är det bättre att låta bli än att riskera att du får en negativ upplevelse.


29 augusti kl. 18:00 - ca 20:00

Eller maila mig på annika@annikawallinsyoga.se om du inte vill använda bokningstjänsten.

Den 3 september är det terminsstart! 

”Höstretreat – din dag för flöde och förändring”

Söndag den 20/10 kl. 09.30 – 17.00

När hösten fortfarande är färgrik, krispig och frisk är det en bra tid på året att ladda sig själv med ny energi och ny ”riktning” inför den mörka årstiden som är på gång. Kom med mig till Bodil och hennes magiska yogaloge i Kvicksund och ägna en hel dag åt dig själv och din inre balans, öka ditt välmående och få flöde i lymfa och energi. Att under en hel dag få dra sig tillbaka, stänga av den yttre världen och inte behöva ta in bruset runtomkring, kan vara väldigt behövligt och vitaliserande för hela den mänskliga organismen – en fin investering i dig själv. Dagen samskapas med mig, Bodil och Helena Gröndahl och innehåller bl a Lymfyoga ”SlowFlow”, djupgående guidade meditationer, en Breathwalk/Andningspromenad i underbart naturreservat, guidad trumresa och healing mm.


Detta är för dig som yogar sedan tidigare och som längtar efter att gå djupare in i yogan och påverka ditt mindset. Anmälan senast 6/10.

Pris 1400kr inkl. vegetarisk lunch och fika. OBS! Early-bird pris vid anmälan senast 31/8, 1200kr.


Du kan anmäla dig via Bodils hemsida nedan eller meddela mig på mail: annika@annikawallinsyoga.se

Vill du hellre yoga eller meditera hemma i lugn och ro utan tider att passa?

När du stillar ditt sinne kommer du hem till dig själv. Du kommer in till din sanna existens i ditt hjärta, där själen har sin förankring och där din inre visdom bor. När du möter dig själv i hjärtat, öppnar du upp dig för expansion av ditt medvetande. Att yoga hos mig är en resa inåt -

HEM TILL DIG SJÄLV!