DISTANSHEALING

Distanshealing

i grupp eller individuellt

Jag är ledsen I´m sorry Hoóponopono Annika Wallins Yoga
Frlåt mig forgive me Hoóponopono Annika Wallins Yoga
Tack thank you Hoóponopono Annika Wallins Yoga
Jag älskar dig I love you Hoóponopono Annika Wallins Yoga
Annika Wallin healing distans Annika Wallins Yoga

111 kr per person som deltar (går bra att ta som friskvård)

Ge dig själv en stunds återhämtning och påfyllning till ett bra pris med 100% nöjdgaranti.


Det finns flera sätt att ta emot healingen. Du får tillgång till en guidad vila om du bara vill ligga ner och ta emot, men du får också tillgång till tre olika guidningar (en allmän, organhealing eller halschakra/röst) om du vill göra energiarbete samtidigt som du tar emot healingen för att förstärka effekten.


Alla guidningar är förinspelade, så du behöver inte synas eller höras utan trycker helt enkelt igång en av inspelningarna på utsatt tid.


Du kan också helt enkelt lägga dig ner och öppna upp för att ta emot utan guidning.


På utsatt tid sitter jag också och sänder healing på distans till alla som deltar. Healing för det högsta bästa för dig just nu!

100 % nöjd garanti -Om du har läst igenom texten före, har tittat på den medföljande videon under healingen och följt instruktionerna men ändå inte känner att det har gett dig någonting alls och du känner dig missnöjd, så kontakta mig så betalar jag tillbaka pengarna.

Boka genom Stripe ovan - se till att pekaren står över "köp" för att komma vidare. Direkt efter betalning blir du länkad till en sida med information och två olika guidningar om du önskar använda det under healingen. Spara inloggningsdokumentet överst på sidan om du inte ser länken någon annanstans.


Det går bra att boka via mail: annika@annikawallinsyoga.se fram till 2 timmar före start eftersom det kräver en manuell hantering. Du kan också boka via Epassi om du har friskvårdsbidraget där.

Det är inte jag som healar utan det är din egen kropps reparationsarbete som aktiveras, jag förser den bara med extra livsenergi för att den ska kunna fungera bättre. Det är DU som är healern! Det här är absolut INTE för att bota någon sjukdom och det ersätter INTE läkarvård om du känner dig osäker på något i din kropp. Det här är för att stötta din kropps normala funktioner, precis som den reparerar sig själv på natten när du sover, fast den får en extra boost till reparationsarbetet.


Healing har ingen begränsning i tid och rum, utan det fungerar lika bra om vi är i samma rum eller på olika delar av jordklotet.


Vad som sker och vad du upplever går inte att säga i förväg, vissa känner energi och andra inte, och kanske är det något som kroppen ska läka så att du får märkbara effekter, eller så är det något i energisystemet som jobbas på och då kanske du som bäst bara upplever en känsla av lugn och frid. 


OBSERVERA! Det kan hända att du efteråt upplever smärta eller en förstförsämring av något som har jobbats med under healingen, det går aldrig att säga i förväg vad just din kropp väljer att jobba med. Så boka inte in healing om du har något viktigt inplanerat, då är det bättre att vänta till ett annat tillfälle.


Ha inga förväntningar på vad som ska ske annat än att ge dig själv en avslappnande stund, det begränsar bara flödet. Ha ett öppet sinne och i guidningen förbereder jag dig för att ta emot på bästa sätt, det som du behöver för dagen. 


Alla sessioner innehåller sublima budskap i ljud och bild. Det är stärkande budskap som ligger inbäddat så du tar in dem på ett undermedvetet plan. Vilka budskapen är redovisas i materialet du får tillgång till efter betalning.Distanshealing individuell

Healing har ingen begränsning i tid och rum så det går precis lika bra att jag kanaliserar din healing på distans och på en annan tid än du tar emot healingen. Därför har jag inga specifika tider upplagda för distanshealing, utan du betalar och jag kanaliserar så fort jag får tid och när jag har "laddat upp" din healing till fältet får du ett meddelande med tillgång till en guidad vila på 35 minuter. Den har du tillgång till under en vecka och du lägger dig ner när det passar dig och lyssnar och tar emot healingen.


Jag rekommenderar att du undviker alkohol samma dag som behandlingen och helst även dagen före.


Priset är 449 kr.


Jag håller också regelbundet GRUPPHEALING PÅ DISTANS för 111 kr.


Om du har Epassi finns tjänsten upplagd där och du kan betala direkt i appen eller via dator. 

Annars kan du kan swisha på: 1234 675 195 eller betala med Bankgiro: 665-6458 eller betala med kortbetalning på länken nedan.

Maila mig på annika@annikawallinsyoga.se och meddela att du har betalat och bifoga gärna en "selfie" eller ett foto på dig, men det är inget måste. Det spelar ingen som helst roll hur du ser ut, jag använder den endast som fokuspunkt när jag kanaliserar healingen. 


Bild på auran före och efter distanshealing Annika Wallins Yoga

Här är en bild på vad som händer i ditt energisystem under en distanshealing. Bilderna är tagna med en frekvensmaskin av Ulrika Gabriel på Healthy Human Resources för att visualisera effekten av en distanshealing och är bara för att göra effekten visuell och  alltså inget som du får efter din behandling.