REIKIHEALING
Helgkurs i klassisk Japansk Reiki
 • Ökad livsenergi
 • Stressreducering
 • Frekvenshöjning
 • Självutveckling
 • Andlig utveckling
 • Ökad energimedvetenhet
 • Healing både av dig själv och andra, på distans & fysiska behandlingar
 • Avslappning av kropp, sinne & ande
 • Lättare att nå meditativa tillstånd
 • Kontakt med kvantfältet
 • Möjlighet att hjälpa andra att må bättre
Helgkurs i klassisk Japansk Reiki


Reiki är en healingmetod från Japan som är fantastisk för stressreducering. Jag tycker att man först och främst ska gå Reiki för sin egen del. Både för det fantastiska verktyget det är att motverka vardagens stress men också för att det är en metod för andlig utveckling. Steg 1 bygger ditt fundament och din fysiska kropp medan steg 2 tar dig in i djupet av ditt eget sinne. Du läker dig själv och löser upp det som är destruktivt och stärker det som är kreativt. Steg 2 löser upp alla begränsningar i tid och rum och du kan sända healing framåt och bakåt i tiden eller till andra sidan jordklotet om du vill.


Om du har ett arbete där du ger mycket av dig själv är Reiki ett ovärdeligt verktyg för att enkelt fylla på dig själv.


Reiki är livsenergi och genom en initiering blir du återkopplad till den universella källan av livsenergi. Vi tillför inget nytt utan bara påminner ditt energisystem om något som redan finns där. Chakrakanalen rensas och förstärks för att du ska kunna härbärgera mer energi. Se bild nedan.


Du får också lära dig hur du ger Reiki till andra genom handpåläggning och hur du sänder Reiki på distans.


Du blir initierad både i den västerländska tekniken och i den traditionella Japanska initieringen som skaparen Usui själv använde sig av när han initierade. 


Efter att ha provat några olika upplägg på kurser har jag landat i en distanskurs eftersom jag upplever att mina initieringar blir mer kraftfulla på distans än vid fysisk initiering (Det är alltså bara min egen upplevelse. Det är inte generellt så att en distansinitiering på något sätt är bättre än en fysisk initiering). Vi bokar en tid för initiering och du sitter på en stol hemma hos dig och lyssnar på en inspelad meditation medan jag står hemma hos mig och visualiserar att du sitter på stolen jag har framför mig. Studierna gör du själv i egen takt via en webbsida med det omfattande matrialet och du väljer det sätt att använda Reikin på som intresserar dig och lämnar resten. Om du önskar så ingår tre samtal kring materialet i kursavgiften men det går också bra att maila frågor. Köpet genomförs via min webbshop, du kan klicka på knappen nedan så kommer du direkt in på produkten.

Det går bra att betala med bankgiro eller swish, men observera att om du väljer det så krävs en manuell hantering av mig så jag kan inte lova att du får länken samma dag, men jag ordnar det så fort jag har tillgång till en dator. Du behöver då ange vilken av produkterna du önskar köpa.


Bankgiro: 665-6458

Swish: 1234 675 195


Har du företag och vill ha en faktura utställd kan du kontakta mig på annika@annikawallinsyoga.se.

Här är en bild på energisystemet före och efter jag sände Reiki distanshealing. Bilderna är tagna med en frekvensmaskin av Ulrika Gabriel på Healthy Human Resources för att visualisera effekten av en distanshealing.