Reiki

Gilla och följ mig gärna på Facebook så ser du när jag lägger upp nya evenemang.

Annika Wallins

    Yoga

Klassisk japansk Reiki

Helgkurs i klassisk Japansk Reiki
 • Ökad livsenergi
 • Stressreducering
 • Frekvenshöjning
 • Självutveckling
 • Andlig utveckling
 • Ökad energimedvetenhet
 • Healing både av dig själv och andra
 • Avslappning av kropp, sinne & ande
 • Lättare att nå meditativa tillstånd
 • Kontakt med kvantfältet
 • Möjlighet att hjälpa andra att må bättre


Klassisk japansk Reiki är en healingmetod från Japan som är fantastisk för stressreducering. Jag tycker att man först och främst ska gå Reiki för sin egen del. Både för det fantastiska verktyget det är att motverka vardagens stress men också för att det är en metod för andlig utveckling. Steg 1 bygger ditt fundament och din fysiska kropp medan steg 2 tar dig in i djupet av ditt eget sinne. Du läker dig själv och löser upp det som är destruktivt och stärker det som är kreativt. Steg 2 löser upp alla begränsningar i tid och rum och du kan sända healing framåt och bakåt i tiden eller till andra sidan jordklotet om du vill.


Om du har ett arbete där du ger mycket av dig själv är Reiki ett ovärdeligt verktyg för att enkelt fylla på dig själv.


Reiki är livsenergi och genom en initiering blir du återkopplad till källan av livsenergi. Vi tillför inget nytt utan bara påminner ditt energisystem om något som redan finns där. Chakrakanalen rensas och förstärks för att du ska kunna härbärgerar mer energi. Se bild nedan.


Du får också lära dig hur du ger Reiki till andra och sänder Reiki på distans.


Jag initierar dig både i den västerländska tekniken och i den traditionella Japanska initieringen som skaparen Usui själv använde sig av när han initierade. 


Efter att ha provat några olika upplägg på kurser har jag landat i en onlinekurs eftersom jag upplever att mina initieringar blir mer kraftfulla på distans än vid fysisk initiering. Vi bokar en tid för initiering och du sitter på en stol hemma hos dig och lyssnar på en inspelad meditation medan jag står hemma hos mig och visualiserar att du sitter på stolen jag har framför mig. Studierna gör du själv i egen takt online med det omfattande materilaet och du väljer det sätt att använda Reikin på som intresserar dig och lämnar resten. 


Försäljningen av mina onlinekurser sker direkt via Gumroad, som jag har valt som plattform för mina kurser. Så klicka på knappen By my product så kommer du till försäljningssidan. Priset visas i dollar och moms tillkommer på priset. Du får direkt tillgång till sidan efter köp via kvittot du får på mail. (Titta i skräpposten om det inte kommer). Gumroad har också en app så du alltid har tillgång till materialet och ljudfilerna med meditationer och yogapass som ingår.


Läs mer om kursen.


Helgkurs i klassisk Japansk Reiki

Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera