WOHAPI YOGA

Skulle du vilja....


Uppleva mer glädje och magi i ditt liv?

Uppleva mer sinnlighet och passion?

Utstråla din unika inre skönhet?


Få mer kontakt med din kvinnliga urkraft?

Få mer kontakt med din kreativitet och skaparkraft?

Få mer flöde i din vardag?


Få en bättre relation med dig själv - den viktigaste relationen i ditt liv?

Förbättra kontakten med din kropp?

Känna den heligt feminina energin flöda genom dig?


Kliva in i din fulla potential och låta ditt ljus stråla och därmed kunna hjälpa andra att stråla sitt ljus?

Hjälpa till att skapa balans mellan det feminina och det maskulina?


WOHAPI YOGA är en resa hem till dig själv och din egen kvinnliga urkraft och ditt kreativa flöde som du hämtar i din livmoder (oavsett om hon finns kvar fysiskt eller inte så finns hon alltid kvar energimässigt) och strålar ut i världen via ditt hjärta.


WOHAPI YOGA föddes när jag själv började uppleva ett subtilt flöde mellan min livmoder och mitt hjärta. När jag väl uppmärksammat det här flödet började mitt andliga team att guida mig till mer information. Jag kunde fundera på något och gå till bokhyllan och plocka fram en bok och slå upp en sida och så stod det där och bekräftade mina tankar.


Jag började plocka ihop yogaövningar till en lugn och inkännande yoga med fokus på livmoder, hjärta och tallkottkörtel och det subtila flödet däremellan, även om den också jobbar på mycket annat. Yoga är alltid yoga med alla sina holistiska fördelar för balans och energiflöde.


Namnet WOHAPI står för Womb - Heart - Pineal gland och är varumärkesskyddat. WOHAPI är en mix med övningar eller inspiration från bland annat olika mjuka yogaformer, taoism och energimedicin. Du väljer ut det som passar dig och yogar eller mediterar när du har tid.


Vi lever i en tid där den maskulina energin (OBS! jag pratar energi och inte kön) totalt har löpt amok, allt ska gå fortare, vi ska uppleva mer, konsumera mer, resa mer, jobba mer, hinna mer och ekorrhjulet snurrar fortare och fortare och allt fler kraschar in i den berömda väggen. Vi har helt tappat bort balansen och det som den feminina energin representerar värderas inte lika högt, så många glömmer bort konsten att lyssna på intuitionen, vi hinner inte med att vila och upplever sällan naturen, stillheten och magin i livet.


När vi överkonsumerar stresshormoner under lång tid blir vi beroende och det känns plötsligt obehagligt med stillheten, naturen känns inte bekväm och om hjärnan inte bombarderas av intryck har vi plötsligt tråkigt. En skrämmande biverkning av överkonsumtion av stresshormoner är egoism och vi fastnar i ett kortsiktigt jag-tänkande istället för vi-tänkande.


All förändring börjar med dig själv!


Om du vill se en värld där det feminina och maskulina hittar tillbaka till balans behöver du börja hos dig själv. Allt vi möter i det yttre är en spegling av vårt inre, så om du hittar in i din balans och vågar kliva in i ditt ljus och din feminina urkraft kommer du också att bli bemött annorlunda. Vi kan stånga oss blodiga för en mer jämlik värld, men vi kommer inte att se den förrän vi själva står i vår kraft och balanserar den feminina och maskulina energin inom oss själva.


Världen behöver fler kvinnor som står i sin heligt feminina kraft istället för i en maskulin kraft som har löpt amok. Då kan den maskulina kraften stillas och hitta tillbaka till en balans där den heligt feminina energin möter den heligt maskulina. Då kan vi skapa en ny värld där alla är lika mycket värda, där vi tänker framåt och inte överkonsumerar Moder Jords resurser och där det är tillåtet med olika åsikter, olika hudfärger, olika sexuella läggningar och olika religioner. En värld där alla kan få stråla sitt eget unika ljus fullt ut. En värld i balans!


Att hitta tillbaka till en balans mellan den feminina och den maskulina energin är så klart lika viktigt oavsett om du är kvinna eller man, men eftersom WOHAPI har sin grund i livmoderns energi vänder konceptet sig till kvinnor.


Jag hoppas såklart att jag får möta just dig inne på hemsidan men ingen yoga passar alla. WOHAPI passar dig inte om du vill ha en mer fysiskt krävande yoga. Den passar inte för dig som vill yoga efter en video. Men du kommer närmre dig själv när du blundar och jag kan gå djupare in i och förmedla en annan känsla med rösten om jag bara spelar in ljud, så jag har valt att bara ha ljudfiler och beskrivning på passen i dokument. WOHAPI passar dig inte om du känner dig obekväm med att jag använder ord som att fokusera på din klitoris eller knipa med ditt underliv eller uppmanar dig att cirkla runt dina bröst. En stor del i WOHAPI ligger också i förankringen djupt ner till Moder Jords kärna och upp till Centralsolen, så det behöver du också känna dig bekväm med för att trivas.

Yogapassen är på ljudfil av den anledningen att hela min filosofi går ut på att du ska KOMMA HEM TILL DIG SJÄLV! Och det kan du bara göra genom att vända ditt fokus inåt. Finns det en film att titta på är det naturligt att också göra det och försöka göra lika istället för att blunda, vända fokus inåt och lyssna på hur kroppen vill röra sig. Filmen visar ju bara hur min kropp vill röra sig, men vi är alla unika individer och har unika kroppar.


Det finns bilder och förklarande text och ett bibliotek med demo på övningar är under uppbyggnad.


Nedan är exempel på innehåll, som kan bytas ut:


Yogapass på ljudfil och som Pdf:

Yogapass 40 min

Yogapass Wombblossom 30 min

Ett lite tuffare yogapass 90 min

Stående yogapass för flöde och manifestation 35 min

Yogapass ryggflex med lotusblossom 30 min

Fullmåneyoga 50 min

Wohapi Yinyogapass 80 min (plus en version med samma pass men med två övningar mindre 70 min)

Yogapass för flöde i den sexuella energin 80 min

Stående yogainspirerat pass - Koppla ihop ditt kristallhjärta med Moder Jords och Centralsolens kristallhjärtan 30 min

Ett orgasmiskt yogapass - låt andningen och energin bli din älskare 90 min

Wohapi morgonritual - ett pass som görs i sängen före du startar din dag

Wohapi kvällsritual - görs i sängen för att varva ner och sätta intentionen inför nattens sömn

Kvinnlig eldandning 15 minuter

Guidning av Yoniknip

Yogapass ca 50 minuter

Yogapass för öppet hjärta 55 minuter

Yogapass för vagusnerven 70 minuter


Meditationer på ljudfil:

Kroppen - din inre gudinnas färdmedel 20 min

Rörelsemeditation Skapelsespiralen

Rörelsemeditation Vågen

Vila i ditt hjärtas inre rum i Moder Jord och Centralsolens famn

Möte med dina förmödrar 33 min

Guidad vila - Flytta energin i kroppen 40 min

Livmodern, hjärtats och tallkottkörtelns orakel 26 min

Andningsåttan 12 min

Sexualchakrameditation för att stimulera din kreativa intelligens 15 min

Livmoderritual - Rensa en älskare ur ditt system 75 min

Venus och kreativitetens vagga 11 min

Meditation för självkärlek 20 min

108 Om Buh Deviyei Namaha med Reikiröst 23 min

Dansmeditation 20 min

Låt Moder Jord andas dig 7 - 30 min

Låt din unika själston vibrera i varje cell

En drakritt till Moder Jords hjärta och en helande ametistgrotta

Maha Shakti Kriya

Andas genom Moder Jords navelsträng

Kakaomeditation

Rörelsemeditation - Hämta hem dig själv (en lightvariant av soul retrieval)

Shamansk healingmeditation - Den feminina krigaren


Dokument:

Skrivövning - Vad får ditt hjärta att sjunga?

Skrivövning - Skjuter du upp din njutning?

Skrivövning - Brevet till dig själv

Sacred space

Viktigt att tänka på när du yogar

Meditation - Mantra - Mudror förWOHAPI

WOHAPIgrundbultar och vardagstips

Yoniägg

Det gudomliga

Grundläggande teori

Bakgrund

Kakaoceremoni

Yogan är lugn och inkännande med fokus på livmoder, hjärta och tallkottkörtel och det subtila flödet däremellan, även om den också jobbar på mycket annat. Yoga är alltid yoga med alla sina holistiska fördelar för balans och energiflöde. Våren 2017 körde jag en pilotgrupp som under 15 veckor fick testa konceptet och det fick tummen upp. Jag har också haft testpersoner för yogapass på fil som de har kört hemma med väldigt positiva resultat. Men var beredd på att göra en resa hem till dig själv med allt vad det innebär, likväl som du kan få en helt ny passionerad och flödande tillvaro av alla följdeffekterna (om du gör övningarna) kan resan dit ibland innehålla lite gupp på vägen när energin börjar cirkulera i stängda rum. För egen del fick jag mig en djupdykning in i skuld och skam och en insikt om hur blockerat mitt sexualchakra var.


Men även om det stundvis är utmanande är vinsten värd varje tur ner i diket, för ju mer du rensar ju mer kan du stråla ditt inre unika ljus. Och ju mer du strålar ditt ljus, som BARA du kan stråla, ju mer hjälper du andra att få stråla sitt och min övertygelse är att det är därför vi gör den här resan på Moder Jord.


En viktig del i WOHAPI är förankringen till Moder Jord och Centralsolen, så det är begrepp som ofta används. I vissa pass använder jag ord som till exempel klitoris och vagina.


KONTRAINDIKATIONER

WOHAPI jobbar med det uppåtgående energiflödet och passar inte om du har eller har haft psykoser eller är bipolär. Jag är ingen psykolog så det kan finnas andra tillfällen när det inte passar. Om du har kontakt med psykiatrin så diskutera igenom med någon som är kunnig. Känner du dig minsta tveksam så skulle jag välja en vanlig yoga istället.


Genom att genomföra köpet förbinder du dig att inte dela med dig av materialet till någon annan.


Är du redo att påbörja resan hem till dig själv och till din feminina urkraft och ditt kreativa flöde?


OBSERVERA! I gudinnans tjänst så har jag gjort valet att lägga in WOHAPI YOGA som en del i min vanliga onlineyoga, vilket innebär att du får tillgång till båda tjänsterna för samma pris. Världen behöver fler kvinnor som står i sin kraft så vi kan hitta tillbaka till balans - för vår kära Moder Jords skull.

Feel the rytm in your womb

Feel it in your heart

Between them flows a sacred path

you can not tear apart


When you walk that sacred path

your femenine power will grow

and when you pass it through your heart

your creative energy will flow


Your heart then shine it bright and wide

and your heart will show

all the steps that you should take

for your soul to grow

Annika Wallin

Rapport från en testperson


Hon jobbar inom försäljning och finner det extra utmanande med herrar i övre medelåldern med mycket pondus i försäljningsförhandlingarna. Hon fick testköra det allra första Wohapipasset som jag bara spelade in som ett test för att se om det var något att fortsätta med. Det var dessutom det allra första yogapasset jag spelade in över huvud taget, så kvaliteten hade klar förbättringspotential.


Det viktigaste resultatet var ju så klart att hon själv mådde så bra, men ett oväntat resultat efter en kort tids utövande blev att de här herrarna, som hon tidigare funnit så utmanande att förhandla, med smälte som smör och var plötsligt så väldigt medgörliga och hennes försäljningssiffror ökade under testperioden. Dessutom märkte hon tydlig skillnad på hur hennes man plötsligt blev mycket mer kärvänlig, vilket i och för sig inte var ett oväntat resultat.


Så här påtagliga skillnader i vardagen kan det bli när man förändrar sina egna energier bara för att själv må bättre.

ATT ANVÄNDA FRISKVÅRDSBIDRAG

Om du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare så är webbaserad yoga och meditation friskvårdsberättigat.


Om du inte har Epassi och kvittot från webbshopen inte duger som kvitto att lämna in till din arbetsgivare så maila mig på annika@annikawallinsyoga.se och ange vilka uppgifter du behöver ha på kvittot så får du ett kvitto på mail.


Om du har Epassi så skriver du Annika Wallins Yoga i sökrutan på deras webbsida och går in på mig som leverantör. Där är onlineyogan upplagd för onlineköp och beloppet dras då direkt från ditt friskvårdsbidrag.