ONLINEYOGA

Vill du yoga och meditera i lugn och ro när och där det passar dig?

För dig som är nyfiken på att prova på mina inspelningar bjuder jag på ett yogapass och en meditation. Det är bara att klicka på knapparna bredvid.


Yogapasset är ett helt stående pass med Sensing Yoga och Energimedicin, så du behöver ingen yogamatta. Passet finns på en ljudfil och till den hör ett dokument med beskrivning av övningarna och länkar till filmklipp som du kan titta på om du inte förstår beskrivningen. 


Anledningen att jag har ljudfiler och inte inspelade filmer är att hela min filosofi går ut på att du ska KOMMA HEM TILL DIG SJÄLV! Och det kan du bara göra genom att vända ditt fokus inåt. Finns det en film att titta på är det naturligt att också göra det och försöka göra lika, istället för att blunda, vända fokus inåt och lyssna på hur kroppen vill röra sig. Filmen visar ju bara hur min kropp vill röra sig, men vi är alla unika individer och har unika kroppar.


Meditationen är en METTA meditation. Du sprider ut kärleksfull medkänsla i meditationen och hjälper till att sprida kärlek i vår värld. 

Varmt välkommen till min digitala yogavärld!


För dig som vill yoga och meditera i lugn och ro hemma på tider som passar dig, har jag flera olika varianter på webbaserad yoga.


Det går att använda friskvårdsbidrag till onlineyoga och meditation om du får ett sånt från din arbetsgivare. Läs mer>>


ANNIKAS ONLINEYOGA

Olika sorters yoga, meditation, djupavslappning, guidad vila och så vidare.

WOHAPI YOGA  handlar om att komma i kontakt med den heligt feminina urkraften genom flödet mellan livmoder, hjärta och tallkottkörtel. 

REIKI YOGA

I min Reikikurs ingår bland annat två yogapass där du ger dig själv Reikihealing samtidigt som du är i olika yogapositioner.

ATT ANVÄNDA FRISKVÅRDSBIDRAG

Om du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare så är webbaserad yoga och meditation friskvårdsberättigat. 


Om du inte har Epassi och kvittot från webbshopen inte duger som kvitto att lämna in till din arbetsgivare så maila mig på annika@annikawallinsyoga.se och ange vilka uppgifter du behöver ha på kvittot så får du ett kvitto på mail.


Om du har Epassi så skriver du Annika Wallins Yoga i sökrutan på deras webbsida och går in på mig som leverantör. Där ligger WOHAPI YOGA GRUND OCH ANNIKAS ONLINEYOGA upplagda för onlineköp och beloppet dras då direkt från ditt friskvårdsbidrag.