ONLINEYOGA

Varmt välkommen till min digitala yogavärld!


För dig som vill yoga och meditera i lugn och ro hemma på tider som passar dig, har jag flera olika varianter på onlinebaserad yoga.


Det går att använda friskvårdsbidrag till onlineyoga och meditation om du får ett sånt från din arbetsgivare. Läs mer>>

För dig som är nyfiken på att prova på mina inspelningar bjuder jag på en meditation. Det är bara att klicka på knapparna nedan. Det är en METTA meditation där du sprider ut kärleksfull medkänsla i meditationen och hjälper till att sprida kärlek i vår värld. 

Du som jobbar på Hallstahammars kommun och är intresserad att prova det gratis yogapasset online kan maila mig på annika@annikawallinsyoga.se så får du en länk till passet.

ANNIKAS ONLINEYOGA

Olika sorters yoga, meditation, djupavslappning, guidad vila och så vidare.

WOHAPI YOGA  handlar om att komma i kontakt med den heligt feminina urkraften genom flödet mellan livmoder, hjärta och tallkottkörtel. 

REIKI YOGA

I min Reikikurs ingår bland annat två yogapass där du ger dig själv Reikihealing samtidigt som du är i olika yogapositioner.

ATT ANVÄNDA FRISKVÅRDSBIDRAG

Om du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare så är webbaserad yoga och meditation friskvårdsberättigat. 


Om du inte har Epassi och kvittot från webbshopen inte duger som kvitto att lämna in till din arbetsgivare så maila mig på annika@annikawallinsyoga.se och ange vilka uppgifter du behöver ha på kvittot så får du ett kvitto på mail.


Om du har Epassi så skriver du Annika Wallins Yoga i sökrutan på deras webbsida och går in på mig som leverantör. Där ligger WOHAPI YOGA GRUND OCH ANNIKAS ONLINEYOGA upplagda för onlineköp och beloppet dras då direkt från ditt friskvårdsbidrag.