KALENDARIUM

KALENDARIUM

"Tack för en fantastisk kväll! Så härligt att sätta sig på mattan hos dig och få uppleva total närvaro. Det är så häftigt hur min kropp slappnar av direkt när jag kliver in i din lokal och hur lätt tankarna skingras" 

Anna

Vårens yogaklasser med lediga platser kvar:


Måndagar 19:15 - 20:30


Tisdagar 19:15 - 20:30


Terminen är på 12 gånger med start 30 januari (uppehåll över skolloven) och kostar 1.995 kr inklusive tillgång till en hemsida med övningar och extramaterial. Betalning till januarilöningen, så även om du anmäler dig nu behöver du inte betala förrän i slutet av januari.


Maila din anmälan till: annika@annikawallinsyoga.se


EXTRA AKTIVITETER VÅREN 2023


DJUPAVSLAPPNING MED LJUDETS MAGI²

Vi upprepar höstens succé och jag bjuder åter igen in Eva Eriksson från HEL för att samskapa en transformerande kväll där du sköljs igenom av helande frekvenser av ljud och ljus i form av helande instrument och kanaliserat ljusspråk.


Vi tar ljudbadet till en helt ny nivå när vi förenar vår kärlek till ljus och ljud och skapar en upplevelse fylld av magi.

Du kommer att bädda ner dig så att du ligger riktigt bekvämt och sen guidar vi in dig i avslappning. Jag spelar på olika helande instrument medan Eva kanaliserar koder av ljus som fusionerar med ljuden från instrumenten. Spänningar och blockeringar rinner av och du stäms upp inifrån av vibrationerna.


Aktuella datum:

2 februari         kl. 18 - ca 20


2 mars             kl. 18 - ca 20


Vill du yoga och meditera i lugn och ro när och där det passar dig?


Jag har flera alternativ på online yoga. Under fliken ONLINEYOGA kan du utforska min digitala yogavärld.