HEALING

En alldeles unik distanshealing som har utformats genom åren

I healingen jobbar jag aktivt utifrån och med den feminina energin. Så förutom en healingsession för din fysiska kropp och dina energikroppar återkopplar jag dig till en ökad kontakt med den feminina energin.


Den healingmetod jag använder mig av som en bas i behandlingen och också lär ut är Reiki. En healingteknik och en metod för andlig utveckling som har rötter i Japan. Jag älskar Reikin och blir nykär i den om och om igen. Om du vill läsa mer eller själv vill lära dig att kanalisera Reiki hittar du det under fliken REIKI.


Vi är alla sammankopplade i kvantfältet och det finns ingen begränsning i tid och rum. Det fungerar precis lika bra om du ligger hemma hos dig i lugn och ro och tar emot healingen medan jag sitter hemma hos mig. Det kan finnas ett stort värde i att inte behöva ta sig iväg någonstans och utsättas för den stressen det innebär. Jag har spelat in en fin guidad vila som du kan lyssna till under tiden jag kanaliserar Reiki till dig för ditt högsta bästa  just nu. Jag jobbar tillsammans med ditt och mitt andliga healingteam, utifrån vad som är bäst för dig just för dagen. Jag styr inte healingen till specifika områden för det är inte alls säkert att det är det som är det prioriterade området.


Jag har en ram där jag jobbar med din fysiska kropp, din emotionella kropp, din mentala kropp och din andliga kropp. Men jag jobbar intuitivt inom den ramen, så det innebär att alla kropparna kanske inte hinns med under en behandling. Kankse plockar jag upp trumman och trummar eller jobbar med stämgafflar i ditt energifält. Då blir instrumenten verktyg att jobba med ditt energifält och det är inte ljudet i sig som spelar roll så det gör inget att du inte hör dem. Effekten på energin färdas genom kvantfältet. 


Om du är Reiki initierad kan du istället boka en boost med Reiju, som kommer från den japanska Reikitraditionen. Ange i så fall att du vill ha det istället och också vilken Reikigrad du är initierad i när du beställer.

Här är en bild på vad som händer i ditt energisystem under en distanshealing. Bilderna är tagna med en frekvensmaskin av Ulrika Gabriel på Healthy Human Resources för att visualisera effekten av en distanshealing och är bara för att göra effekten visuell och  alltså inget som du får efter din behandling.

Distanshealing förmiddagstid minst 30 minuter  449 kronor* 

*Behandlingen går under friskvård om du får bidrag från din arbetsgivare. Om du vill betala med ditt frisvårdsbidrag via Epassi söker du upp mig på deras webbsida. Där ligger distanshealing som en valbar onlinetjänst att boka och det dras direkt från ditt friskvårdsbidrag. Om du har friskvård på annat sätt och behöver ett kvitto så kan du meddela mig det så ordnar jag ett sådant.


Du bokar genom att klicka på länken nedan som tar dig till webbshoppen. I meddelanderutan anger du om du önskar vardag eller helg så återkommer jag med några förslag på tider.