DISTANSHEALING

VAD ÄR HEALING?

Healing är att stimulera kroppens egen läkningsförmåga. Jag healar INTE, utan jag kanaliserar ner mer livsenergi till din kropp och får den i djup avslappning, så att den får lättare att läka sig själv. Det är alltså din fantastiska kropps egen läkningsförmåga som jobbar. Den strävar ALLTID efter balans, men det är inte alltid så lätt för den att hitta den i dagens samhälle. Så jag håller helt enkelt ett space för din kropp att självläka. Med den ökade tillförseln av livsenergi ökar helt enkelt reparationsförmågan. Vad som läks är det din egen kropp som bestämmer, jag öppnar kanalen och den tar det som behövs dit det behövs.

Distanshealing

Healing har ingen begränsning i tid och rum så det går precis lika bra att jag kanaliserar din healing på distans och på en annan tid än du tar emot healingen. Därför har jag inga specifika tider upplagda för distanshealing, utan du betalar och jag kanaliserar så fort jag får tid och när jag har "laddat upp" din healing till fältet får du ett meddelande med tillgång till en guidad vila på 35 minuter. Den har du tillgång till under en vecka och du lägger dig ner när det passar dig och lyssnar och tar emot healingen.


Jag rekommenderar att du undviker alkohol samma dag som behandlingen och helst även dagen före.


Priset är 449 kr.


Om du har Epassi finns tjänsten upplagd där och du kan betala direkt i appen eller via dator. 

Annars kan du kan swisha på: 1234 675 195 eller betala med Bankgiro: 665-6458 eller betala med kortbetalning på länken nedan.

Maila mig på annika@annikawallinsyoga.se och meddela att du har betalat och bifoga gärna en "selfie" eller ett foto på dig, men det är inget måste. Det spelar ingen som helst roll hur du ser ut, jag använder den endast som fokuspunkt när jag kanaliserar healingen.