DIGITALA PRODUKTER

För dig som är nyfiken på att prova på mina inspelningar bjuder jag på en meditation. Det är bara att klicka på Gratis Prova-på symbolen. Det är en METTA meditation där du sprider ut kärleksfull medkänsla i meditationen och hjälper till att sprida kärlek i vår värld. 

DIGITALA PRODUKTER TILL FÖRSÄLJNING 


BETALNING


Eftersom det är digitala produkter går köpet inte att ångra.


Via knappen vid varje produkt dirigeras du till köp via Stripe. Direkt efter genomförd betalning får du en länk till en sida där du kan ladda ner dokumentet med inloggningsuppgifter för onlineyogan och med länk för meditationerna. Spara dokumentet så du kommer ihåg vart du har det. När det gäller meditationerna så klickar du på bilderna i dokumentet för att komma till själva inspelningarna, som ligger på plattformen Vimeo. Du kan inte ladda ner ljudprodukter, men du har tillgång till dem så länge de ligger kvar, vilket är lika med obestämd framtid. När det gäller onlineyogan har du tillgång under tiden du betalat för.


Det går bra att betala med bankgiro eller swish, men observera att om du väljer det så krävs en manuell hantering av mig så jag kan inte lova att du får länken samma dag, men jag ordnar det så fort jag har tillgång till en dator. Du behöver då ange vilken av produkterna du önskar köpa.Bankgiro: 665-6458

Swish: 1234 675 195

Min ONLINEYOGA finns att köpa i två olika längder. I onlineyogan ingår också WOHAPI YOGA. Du kan läsa mer om båda varianterna genom att följa länkarna eller navigera dig bland flikarna.

Mitt viktminskningsprogram hittar du länkar till under fliken VIKTMINSKNING.

GUIDAD MEDITATION 

Ho'Oponopono

111 KR

I den här meditationen guidar jag dig bakåt i tiden till befruktningsögonblicket och sen framåt i tiden till nutid. Du kommer att marineras av Ho'Oponopono orden:

Jag är ledsen

Snälla förlåt mig

TACK

Jag älskar dig 

Som du både skickar ut och får ta emot tillbaka, som krusningar genom tid och rum.


Ho’Oponopono uttalas Ho-oh-Po-no-Po-no och det är en tradition från Hawaii för healing genom förlåtelse.


Ordet betyder att ställa saker till rätta, alltså att göra rätt. Ho’o = att göra, pono = rätt och tillsammans blir det att göra dubbelt rätt, alltså att göra rätt för både oss själva och andra. En annan tolkning kan vara att få saker att återgå till balans.


Du får ett dokument med lite mer beskrivning och en länk till själva inspelningen som är på cirka 1 timme.


I och med att du genomför köpet förbinder du dig att inte dela med dig av den här produkten till någon annan, helt eller delvis. Du kan inte ladda ner mediationerna men har tillgång till dem så länge de ligger kvar, vilket innebär på obestämd framtid.

GUIDAD MEDITATION - FÖRENA HJÄRTA OCH HJÄRNA

OCH HÄMTA HEM DIN ÖNSKAN UR KVANTFÄLTET 


111 KR

I den här meditationen guidar jag dig in i föreningen mellan hjärta och hjärna och därifrån till att hämta hem din önskan ur kvantfältet av oändlig potential. Du får ett dokument med beskrivning av värdet med den här föreningen av hjärta och hjärna och varför det är så bra att uppnå den varje dag. Därför lägger jag också med en kortis för vardagen just bara på den här kopplingen. Den är på bara 6 minuter och ger effekt på upp till 6 timmar.


I och med att du genomför köpet förbinder du dig att inte dela med dig av den här produkten till någon annan, helt eller delvis. Du kan inte ladda ner mediationerna men har tillgång till dem så länge de ligger kvar, vilket innebär på obestämd framtid.

GUIDAD MEDITATION - MÖTE MED DITT HÖGRE JAG 


111 KR

I den här meditationen guidar jag dig ner i avslappning och till en förening med ditt Högre Jag som är en del av dig själv som är allvetande och oändligt vis. Ditt Högre Jag är DU fast på en mycket högre vibration och det finns alltid där för dig. Ditt Högre Jag känner din väg, men också alla andras väg.

Du får möjlighet att blandas och förenas med ditt Högre Jag och att be om vägledning i en specifik situation du behöver få klarhet kring och vilka steg som är rätt för dig att ta.


I och med att du genomför köpet förbinder du dig att inte dela med dig av den här produkten till någon annan, helt eller delvis. Du kan inte ladda ner meditationen men du har tillgång till den så länge den ligger kvar, vilket innebär på obestämd framtid .

GUIDAD MEDITATION - MÖTE MED DITT KRAFTDJUR


111 KR

I den här meditationen guidar jag dig ner i en väldigt djup vila och till ett möte med ditt kraftdjur, ett eller flera. Kanske har det ett budskap till dig som du får ta emot. Lär känna det kraftdjur som vandrar vid din sida och alltid finns med dig precis som andra guider.


Observera att du guidas ner i ett djupgående, nästan transliknande tillstånd av min röst och av musiken, så om du har psykiska obalanser där det är olämpligt att gå ner i djupa tillstånd avråder jag dig bestämt att köpa den här produkten.


I och med att du genomför köpet förbinder du dig att inte dela med dig av den här produkten till någon annan, helt eller delvis. Du kan inte ladda ner meditationen men du har tillgång till den så länge den ligger kvar, vilket innebär på obestämd framtid.

2 GUIDADE MEDITATIONER - MÖTE MED MÅNGUDINNAN

199 KR

FÖR BÅDA MEDITATIONERNA

Två guidade meditationer med samma bas, där du först guidas att förenas med ditt Högre jag som vet din väg. I Fullmånemeditationen guidas du sen att plocka fram något som du vill ha hjälp att släppa taget om och skölja bort, vilket sen mångudinnan hjälper dig med. I Nymånemeditationen blir du istället guidad att plocka fram ett frö med något du vill plantera tillsammans med mångudinnan för att sen låta gro i månens tillväxtfas.


Den ena är 44 minuter och den andra 48 minuter.


I och med att du genomför köpet förbinder du dig att inte dela med dig av de här produkterna till någon annan, helt eller delvis. Du kan inte ladda ner meditationerna men du har tillgång till dem så länge de ligger kvar, vilket innebär på obestämd framtid.

MANIFESTATIONSMEDITATION MÖTE MED GUDINNAN LAKSHMI

111 KR

I den här meditationen guidar jag dig till ett möte med Gudinnan Lakshmi som tar med dig till skapelsens källa för att manifestera din Sankalpa, en önskan förankrad i ditt hjärta så att den är för det högsta bästa och inte är egobaserad. Så om du har tittat på din önskan med hjärtats öga är det bara att du sätter dig tillrätta för att guidas nedåt i dig, först till ditt hjärta och sen till din livmoder och därifrån till mötet med Lakshmi. Du behöver inte ha din livmoder kvar fysiskt för energimässigt finns hon alltid kvar. 


I och med att du genomför köpet förbinder du dig att inte dela med dig av den här produkten till någon annan, helt eller delvis. Du kan inte ladda ner meditationen men du har tillgång till den så länge den ligger kvar, vilket innebär på obestämd framtid.

E-KURS KNYT DIN EGEN MALA

399 KR

Du får ett dokument med beskrivning och fotografier på varje steg av processen samt en demovideo på hela processen. Du kan ladda ner dokumentet men inte filmen, men du har tillgång till den så länge den ligger kvar, vilket innebär på obestämd framtid. Men har du sett den ska du kunna klara dig fint med bara fotografierna i dokumentet om den inte längre finns tillgänglig någon gång i framtiden. 


I och med att du genomför köpet förbinder du dig att inte dela med dig av de här produkterna till någon annan, helt eller delvis.

E-KURS TA HAND OM DITT LYMFSYSTEM

399KR

I den här E-kursen får du lära dig hur du kan stimulera lymfans flöde genom att trycka eller gnugga på olika punkter (neurolymfatiska reflexpunkter) och genom YOGA och YOGA NIDRA (yogisk djupvila).


Jag får själv aldrig till de där massagerna för lymfsystemet hur bra de än är, men att gnugga på punkter med kläderna på som en paus i vardagen är en helt annan sak. När jag började gnugga dessa punkter regelbundet slutade min tatuering på ryggen att klia varje kväll, vilket jag har haft problem med länge.


Du får ett dokument för nedladdning med information och knep för ditt lymfflöde och andningen. Du får tillgång till en video med teoretisk genomgång av de neurolymfatiska reflexpunkterna och hur du kan stimulera dessa för att få flöde i ditt lymfsystem. Ett YOGAPASS där du i passet stimulerar dessa punkter ingår också, men de kan lika gärna göras som en helt fristående massage utan yogan. När du har lärt dig dem går det fort att jobba igenom dem. Två YOGAPASS för ökat lymfflöde ingår. De har samma bas men vissa övningar skiljer de båda passen. De här tre är på ljudfil med teoretiska klipp på övningarna om du behöver.


Du får också fyra KORTISYOGAPASS på video som är på mellan 9 och 16 minuter. 


Sen ingår också en YOGA NIDRA för flöde i lymfa och fascia (bindväven) och en bonus YOGA NIDRA för insomning, eftersom sömnen är så viktig för lymfflödet.


Så förutom många teoretiska videoklipp och informationstext ingår alltså 3 längre yogapass på ljudfil, 4 korta på video och 2 yoga nidra vilor.


I och med att du genomför köpet förbinder du dig att inte dela med dig av den här produkten till någon annan, helt eller delvis. Du kan ladda ner dokumentet men inte filerna, men du har tillgång till dem så länge de ligger kvar, vilket innebär på obestämd framtid.

Det här materialet är ett utdrag ur mitt viktminskningsprogram som löper över ett helt år. Där går du ner i vikt på kroppens villkor, med kärlek istället för förbud och du gör det genom att prata med kroppen på kroppens språt - energi! Och eftersom teknikerna även jobbar på hälsan som helhet leder din motivation att gå ner i vikt till bättre hälsa långt bortom själva viktnedgången och det kan leda till mer lycka och välmående över lag (eftersom det finns tekniker som även jobbar på detta). Om du är nyfiken kan du läsa mer om det under fliken VIKTMINSKNING

E-KURS ENERGITESTA DIN MAT

299 KR

Lär dig att kommunicera med kroppen genom energitestning, så att du kan äta mat utifrån din unika kroppskemi – för hälsa, välmående och viktreglering!

Din kropp är alldeles unik och har sin unika sammansättning. Det som anses vara nyttig mat är inte alls säkert att just din kropp vill ha och tvärt om, det som anses vara onyttigt kanske din kropp kan metabolisera alldeles utmärkt. I förlängningen innebär det här att du kan bli tjock av sallad och smal av choklad om det är vad just din kropp önskar. För det är det så att råa grönsaker kan vara jättesvåra att smälta för din mjälte medan kakao innehar massor av nyttigheter, i alla fall om vi väljer en ekologisk mörk kakao och inte en mjölkchokladkaka som är sockerstinn och innehåller saker som generellt är svårsmälta.

Kursen består av en PDF  som du får automatiskt direkt efter betalning av köpet. I dokumentet får du också tillgång till en demofilm som du har tillgång till så länge den ligger kvar, vilket innebär på obestämd framtid.

Kursen ingår i VIKTMINSKNING PÅ KROPPENS VILLKORI och med att du genomför köpet förbinder du dig att inte dela med dig av de här produkterna till någon annan, helt eller delvis.