Biofotoner & eteriska oljor

Gilla och följ mig gärna på Facebook så ser du när jag lägger upp nya evenemang.

Annika Wallins

    Yoga

Biofotoner - koncentrerat solljus
Biofotoner - koncentrerat solljus
Biofotoner - koncentrerat solljus

Biofotoner - koncentrerat solljus

laddar dig med energi och hjälper dig komma djupare in i avslappning och meditation


Vill du bli:


piggare

mer vital

sova bättre och vakna utvilad

återställa balansen

minska stress

öka ditt välbefinnande

hjälpa din kropp att generera sig

återställa balansen


Ursprungligen kommer begreppen fotoner och biofotoner från grekiskan och ordet ”biofotoner” kan översättas med

”livets ljus”


Jag är återförsäljare för Licht des Lebens fantastiska biofotonprodukter. När jag första gången la en av produkterna på kroppen kände jag samma känsla som när jag får healing. Jag blev fascinerad och beställde hem och provade på mig själv och jag blev helt förälskad. Att krypa in i en filt eller poncho känns som att krypa in i en healingkokong.


En förhöjd biotillgänglighet förbättrar också kroppens avgiftningsprocess och naturligtvis även kroppens transportssystem. Om du sveper in dig i en filt med biofotoner efter att du tränat så kan du få mindre träningsvärk.


Biofotoner får vi naturligt från solen och man utgår från att dom tar hand om kommunikationen mellan och inom cellerna i vår kropp. Men vi avger också biofotoner och ju mer vi stressar, äter mat som inte riktigt gynnar vår kropp, motionerar för lite, utsätts för strålning eller är för lite utomhus så ökar mängden som vi avger och mindre finns kvar för kroppen att använda sig av. Vetenskapen har visat att vi på grund av yttre påverkan behöver fyra gånger så stor tillförsel av biofotonenergi i vår kropp än vi gjorde för 50 år sedan.


Forskningen har lyckats binda biofotoner till glas och sen dess produceras för Licht des Lebens räkning ett mysigt filtmaterial av kvartsgarn som laddas med fotonenergi. På så sätt kan solljusets värdefulla energivibrationer sparas för att göra dem tillgängliga hela tiden.


Du kan se produkterna och läsa mer om dom och forskningen bakom på: http://www.lichtdeslebens.de/sv/

Vill du beställa något kan du ange rabattkoden AWY70 i kassan så bjuder jag på 5% rabatt.


Eller också kontaktar du mig på tel. 0762-48 58 47 eller via mail anniyogini@gmail.com.


Eteriska oljor är alkemi på hög nivå – själva livsessensen från växten utvinns för dig att ta del av. Själv använder jag eteriska oljor från doTERRA som i och för sig är dyra, men har en fantastisk energi och är av terapeutisk kvalitet. Varje enskild flaska går att spåra tillbaka till odlaren och den testas av  oberoende laboratorium för kvalitetssäkring.


Dessutom stödjer företaget odlarna på ett sätt som känns väldigt fint att vara med och bidra till. De ställer krav på att jorden inte ska överexploateras, de bygger upp samhällen kring odlingen med sjukvård och skolor och i skolorna ställer de krav på att också flickorna ska få gå i skola likväl som pojkarna.  De är med och stödjer verksamhet kring fritagning av trafficking offer. Det här är saker som gör att jag vill stödja deras verksamhet och är stolt återförsäljare. Det går att köpa oljor via min sida https://www.mydoterra.com/annikawallinsyoga/#/, men kanske har du något annat favoritmärke som du hellre vill välja, men försök att ha med oljornas renhet i beräkningen.


Om du är intresserad klicka på oljeflaskorna så kommer du till min sida hos doTERRA.I min webbshop hittar du fina diffuserhängen med lavastenar som du kan droppa eterisk olja på. Många har krisaller som ametist eller månsten.

Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera