Behandlingar

Distanshealing

Bilderna är tagna med en frekvensmaskin av Ulrika Gabriel på Healthy Human Resources för att visualisera effekten av en distanshealing och är alltså inget som du får efteråt.


Det finns en stor fördel med distanshealing och det är att varken du eller jag behöver ta oss iväg någonstans. Du kan vila i din trygga hemmiljö och jag kan utgå från min yogahörna där energierna är som allra mest maxade. Du slipper utsätta dig för stressen att ta dig iväg. Healingenergin är multidimentionell och är inte begränsad av tid och rum. Du kan alltså få en precis lika effektiv healing om vi befinner oss på olika ställen som om vi skulle vara i samma rum, ibland till och med mer effektiv.


Medan du på avtalad tid ligger och vilar hemma sänder jag distanshealing till dig utifrån det högsta bästa för dig just nu. Jag styr alltså inte healingen utan överlämnar det åt den högre intelligensen att veta vad som är bäst för dig just nu. Jag ger behandlingen tillsammans med ditt och mitt andliga healingteam och det som i princip alltid ingår är en rening av din energikanal och healing till dina energikroppar. 


Vi har alla både en maskulin och en feminin energi i oss och målet är att de ska vara i balans. Så är inte fallet för de flesta idag utan samhället i stort har en urflippad maskulin energi där det ska göras mer, presteras mer, shoppas mer, tävlas mer, stressas mer och så vidare. Jag tror att sättet att hitta tillbaka till balans handlar om att stärka den feminina energin i dig, oavsett vilket kön du har. Föreställ dig en gungbräda där den maskulina energin sitter i den övre änden och den feminina nere i botten - vi vill alltså sänka den urflippade delen av den maskulina energin och höja den feminina, då hittar vi balansen och det gynnar hela vår värld. Så i behandlingen bjuder jag in Shekinah, som är Guds uttryck av kärlek och ljus och sägs vara den feminina aspekten av Gud och ärkeängeln Christiel, som är ärkeänglen av den heligt feminina Kristusmedvetenheten.


Be the change you want to see in the world - Ghandi


Jag sänder healing i minst 30 minuter men det är bra om du kan ligga kvar och vila efteråt. 


Om du vill kan du få tillgång till en inspelning där jag guidar dig till ett healingrum medan du

vilar. Inspelningen är 60 minuter lång.


Kostnad 450 kr per gång eller förköp 4 sessioner för 1.400 kr.Om du är Reikiinitierad kan du beställa en Reikiboost med Reiju som är den metod som användes för initiering av grundaren själv, alltså den traditionella Japanska metoden. Du bokar en distanshealing och meddelar mig att du istället vill ta emot Reiju, det är samma pris. Du blir påfylld och får en healing samtidigt. Är du inte Reikiinitierad men vill bli det har jag distanskurs där du blir initierad både i Reiju och i den västerländska metoden. Du blir däremot inte initierad bara av att ta emot en Reiju. Traditionellt träffades man över lång tid och tog emot många Reiju tillsammans med andra övningar och blev initierad över tid. Läs mer under Reikifliken. 

Maila mig på annika@annikawallinsyoga.se eller ring på 0762-48 58 47

för att boka en tid.