Aktuellt

Aktuella aktiviteter


I dagsläget är verksamheten begränsad till fyra deltagare per grupp med de nya

direktiven i och med pandemilagen, så jag kör endast en terminskurs vårterminen 2021.Distanshealing går att beställa och du kan läsa mer om det under behandlingar. Du hittar mig på Boka Direkt.Datum för vårens aktiviteteter fylls på efter hand. Alla aktiviteter är begränsade till max fyra deltagare.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få tillgång till en meditation på 20 minuter för immunförsvar och högre frekvens där jag också har laddat min röst med Reiki. När du har anmält dig till nyhetsbrevet får du en bekräftelselänk och när du har bekräftat din e-mailadress får du lösenordet till meditationen som du hittar längre ner på sidan. 

Yoga handlar inte om att kunna nå ner till tårna utan om vad du lär dig på vägen ner. Det handlar inte heller om att förbättra dig själv utan om att du ska hitta in i en acceptans av dig själv precis så som du är.


Yoga handlar om att förena alla delarna av det som är du. Att du ska upptäcka vem du egentligen är bakom alla dina roller och hitta in till din egen inre stillhet, hitta in dit där du själv har alla svaren.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera