Behandlingar/tjänster

Gilla och följ mig gärna på Facebook så ser du när jag lägger upp nya evenemang.

 

Dom flesta hamnar i ett djupt meditativt tillstånd, som i hypnos eller en annan dimension. Upplevelsen är som att vara medveten, men så avslappnad att man inte orkar lyfta armen och klia sig på näsan om det kliar. Man kan höra sig själv snarka. En del upplever det till och med som om de svävar.

 

Många får till sig bilder från sitt undermedvetna, en del får upp sekvenser från tidigare liv.

 

En unik upplevelse varje gång!


Den vanligaste kommentaren är "Jag har aldrig varit så här avslappnad, det här är magiskt!"

 

Behandlingar

Healing & ljudvibrationsmassage 

 

En unik, djupgående och intuitiv behandling som skiftar från gång till gång.


 

På den breda och mjuka massagebänken har jag en värmedyna med infraröd värme och ametister (de varma stenarna ger ifrån sig värmen på ett långsamt och behagligt sätt och kan hjälpa dig att komma in i ett meditativt tillstånd som stödjer kroppens egen läkningsförmåga).

 

Jag inleder behandlingen med singing bowls för att ta ner dig i djup avslappning. Deras vibrationer flödar in i din kropp och masserar dig mjukt inifrån.

 

Sen kombinerar jag intuitivt en behandling med healing, singingbowls, stämgafflar, min röst och mjuk beröring. Utöver det blandar jag in energimedicin, biofotoner, healingpipes, kristaller och högt vibrerande eteriska oljor från doTERRA, allt utifrån vad jag intuitivt känner in. Healingen jag förmedlar är för ditt högsta bästa just nu och det kan skilja vilka metoder jag använder från gång till gång. Behandlingen gör jag tillsammans med mitt och ditt andliga healingteam.

 

Allt är vibration och i sin vibration har olika kristaller, eteriska oljor och instrument olika metafysiska egenskaper. Precis som när man slår an en stämgaffel och den får en annan stämgaffel att vibrera på samma frekvens utan att man rör den, gör samma lag om resonans att kristallens, oljans eller en stämgaffels vibration kan ”stämma upp” vår vibration att vibrera mer harmoniskt. Frekvenser stimulerar biokemiska reaktioner som påverkar den fysiska, psykiska och emotionella kroppen. Under behandlingen tillförs kristaller, oljor och ljudfrekvenser i ditt elektromagnetiska fält, auran, och läggs endera på kroppen eller bredvid kroppen, beroende på vad vi vill uppnå för resultat.

 

Bäst resultat av behandlingen får du om du sätter av tid för stillhet efteråt eftersom energierna fortsätter att jobba. Gärna en skön promenad i naturen eller en kopp te under en filt med en bra bok.


 

  • Tidsåtgång ca 2 timmar från du kommer tills du går
  • Kostnad 900 kr (Yogadeltagare som går termin för mig får 100 kr rabatt)
  • Jag tar endast emot kvinnor
  • Presentkort finns att köpa

 

Distanshealing


Det finns en stor fördel med distanshealing och det är att varken du eller jag behöver ta oss iväg någonstans. Du kan vila i din trygga hemmiljö och jag kan utgå från min yogamatta där energierna är som allra mest maxade. Vi slipper båda utsätta oss för stressen att ta oss iväg. Healingenergin är multidimentionell och är inte begränsad av tid och rum. Du kan alltså få en precis lika effektiv healing om vi befinner oss på olika ställen som om vi skulle vara i samma rum.


Medan du på avtalad tid ligger och vilar hemma sänder jag distanshealing till dig utifrån det högsta bästa för dig just nu. Jag styr alltså inte healingen utan överlämnar det åt den högre intelligensen att veta vad som är bäst för dig just nu. Jag ger behandlingen tillsammans med ditt och mitt andliga healingteam.


Tidsåtgång 30 minuter, men räkna helst in 30 minuters vila efteråt också för bästa resultat.


Kostnad 400 kr per gång eller förköp 10 gånger för 3.500 kr.

Copyright © All Rights Reserved